Kongsi Artikel Ini :

Celcom Xpax baru-baru ini memperkenalkan pelan pascabayar yang amat mampu milik. Dikenali sebagai Celcom Xpax XP Lite, ia boleh dilanggan dari serendah RM28/bulan. Pengguna juga memiliki kebebasan untuk menambah kuota internet jika kuota sedia ada tidak mencukupi.

Pelan Celcom Xpax XP Lite berkadar RM28/bulan, memberikan pengguna 1GB internet serta panggilan tanpa had ke semua talian. Jika perlukan lebih banyak, pengguna boleh ‘SIZE UP’ dengan 7GB data pada kadar RM10/bulan (M Pass), dalam pecahan 4GB data dan 3GB Video Walla. Atau dengan (L Pass) RM38/bulan dan menerima 14GB data, berupa 11GB data dan 3GB Video Walla.

Celcom Xpax XP Lite

Selain pelan di atas, pengguna juga boleh melanggan internet tanpa had melalui Ultra Hour Pass dari RM1 menerusi aplikasi Celcom Life.

Celcom juga akan memberi ganjaran kepada pengguna setia yang menggunakan XP Lite selama 6 bulan berturut-turut bersama M Pass atau L Pass, berupa tambahan 1 jam internet tanpa had setiap hari melalui Ultra Hour Pass atau juga 1GB Video Walla. Ia akan diberikan pada bulan ke-7 dan seterusnya.

celcom xpax xp lite

Pelanggan XP Lite dengan L Pass, turut berpeluang mendapatkan telefon pintar baru dengan harga istimewa. Ia ditawarkan dari serendah RM99 dengan model disediakan seperti Oppo A5, Vivo Y17, Vivo Y19C dan Nubia Red Magic 3.

Pelan Celcom Xpax XP Lite boleh mula dilanggan sekarang. Untuk maklumat lanjut, layari laman web Xpax Postpaid.

Sumber : Soyacincau

Facebook Comments
Kongsi Artikel Ini :